Integritetspolicy

Bertilssons VVS AB kan komma att behandla och samla in personuppgifter vid kontakt med oss. Behandlingen sker i enighet med gällande lagstiftning kopplat till dataskyddsförordningen (GDPR). Du har rätt att kontakta oss för att radera eller rätta insamlade uppgifter. Vi lagrar dessa uppgifter med största försiktighet i vårt kundregister. 

Personuppgiftsansvarig

Bertilssons VVS AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av kunder och besökares personuppgifter, samt säkerställande att detta sker enligt gällande lag.

Insamling och ändamål av personuppgifter

Bertilssons VVS AB samlar in personuppgifter som kan användas för att identifiera olika typer av personer och aktörer (exempelvis kunder, leverantörer eller kontaktpersoner) som kommer i kontakt med oss. Vi samlar in uppgifter om dig när du frivilligt söker kontakt med oss, genom antingen e-post, sociala medier eller telefon. De uppgifter vi samlar in är: e-postadress, telefonnummer, namn, adress, fastighetsbeteckningar och även jobbtitel. Gäller kontakt med privatperson, kan även personnummer sparas för att kunden ska kunna få avdrag på kostnader i form av ROT-avdraget. Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna bedriva verksamheten. Vi samlar inte in någon annan uppgift än det som krävs för att kunna utföra ett arbete. Vi varken säljer eller hyr ut dessa uppgifter till någon tredjepart. Vi kan dock behöva dela med oss av vissa uppgifter till våra samarbetspartners som utför vissa tjänster åt oss, exempelvis: adress och namn på kunder.

Dina rättigheter

Du kan alltid höra av dig till oss med frågor kopplade kring behandlingen av dina personuppgifter. Önskar du att ta bort, ändra eller endast kontrollera vad vi gör med dina uppgifter, är du välkommen att skicka ett mail till oss på christofer@bertilssonsvvs.se