Installation av värmepump

Installation av ny luft/luft värmepump i ett attefallshus.

Projektbeskrivning

Under en bra dialog med kunden fick jag ta del av planerna för attefallshuset. Önskemålet jag fick var att en installation av ny värmepump skulle behövas, till detta önskades även lite specifika detaljer gällande designen. Kunden önskade att kylkanalerna från värmepumpen skulle vara svarta istället för de traditionella vita kanalerna. Kunden hade svarta kanaler på värmepumpen som fanns sedan tidigare på boningshuset, så för att byggnaderna skulle få ett stilrent utförande gjorde vi liknande på attefallshuset. 

En värmepump med luft/luft system använder sig av energin ur utomhusluften för att reglera temperaturen i byggnaden. Pumpen har på insidan av byggnaden en värmeväxlare och en fläkt som i sin tur tar utomhus luften för att sedan värma upp den och sprida den inomhus. Detta system kan även användas för att kyla ner byggnaden på sommaren om det önskas.  

VVS-projekt kopplat till luft/luft-värmepump
VVS-projekt kopplat till luft/luft-värmepump

Kan jag hjälpa dig med ditt projekt?

Hör gärna av dig till mig så kan jag hjälpa dig med alla typer av VVS-relaterade projekt. Har du några frågor? Skicka då gärna en offertförfrågan till mig så kan du få en prisuppskattning av just ditt projekt.